Träna = äta = size 0 e skit!

Jag har faktiskt aldrig strävat efter size 0, och kommer nog aldrig göra det heller. Tycker inte att det är fint att vara så smal. Men idealkroppen har varit smalare än den jag strävar efter idag. Idag vill jag bara se sund och vältränad ut, vill inte se ut som en som lever på salladsblad! Jag trivs med att svettas tillsammans med killarna i gymmet ;P

jag läste nämligen blondinbellas blogg nyss. Hon är inte riktigt den typ av människa jag drar mig till, men det hon skrev idag var grymt bra! Hon skrev att tjejer måste sluta att sträva mot de sjuka idealen och börja ÄTA. Hon la även in en bild på sig själv, tycker hon har en fin kropp! Dock inte så mycket mer muskler.. Lagom är bäst!



http://www.blondinbella.se/2008/august/vaga-trana-tjejer.aspx

http://www.blondinbella.se/2008/august/utkast-jag-vet.aspx

jag va själv å tränade idag, det var skönt men jobbigt på slutet. Körde gym, spinnng och core. Spinningen ger en så mycket lyckorus så det finns inte! Inget slår det!

Jag tog över en invänjning idag på jobbet (bara idag), fan va söt hon va! Så specell. Går inte å beskriva, måste upplevas ;)! Jag har sagt det förr men säger det igen: älskar mitt jobb och mina barn så himla mycket! Undrar om det är något jobb som kan slå all den positiva uppmärksamheten man får på en förskola? Tror inte det!

Imorn kör min älskade kompis upp! Det pirrar redan nu i min mage! Hoppas!

Pöss! ;)

Kommentarer
Postat av: Becka

Nä blondinbella är inte riktigt min "cup of tea" heller men det där med att träna är helt rätt!

Önskar bara jag kunde fåt till det där med maten också så det blev lite resultat.

2008-08-14 @ 10:45:56
URL: http://bulimibecka.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller med!:):) Jag har börjat träna mycket men samtidigt ätar jag när jag är hungrig och tills jag bli mätt och har märkt en enorm skillnad på hur jag mår! Mår skit bra:)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=86993

Pröva gratis smink:)

2008-08-14 @ 15:27:03
URL: http://tjohalija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0