Bröd eller bröd, eller någonting annat??



Gick till jobbet idag, det var skönt å komma ut å igång igen! Kändes dock som om jag kom in i mina gamla matvanor lite igen, det har gått bra under de sista dagarna nu när jag vart hemma, men på jobbet är det smörgås hela tiden! Till frukost mjuk och hård, lunch knäckebröd, mellis mjukt bröd och knäckebröd.. Brukar även äta kvällssmörgås, blir det för mycket bröd?? Det är så jobbigt å ta med sig en massa mat, men bröd det triggar så mycket.. Samtidigt som det kanske triggar mig ännu mer om jag inte äter det när det står framför näsan? Hmmm..

Life is complicated ;P.. Förstår ni nu varför jag försöker va så anonym (utan foton mm) i min blogg? hehe =P

Kram på re!


Jag är ett maskrosbarn, ett stolt sådant!

Jag har gått igenom mycket skit i mitt liv, och gör det fortfarande, men ingen förstår riktigt. Det är inte bara skit att växa upp med en (två?) psykiskt sjuk förälder. Jag älskar båda mina föräldrar något otroligt, dom kan inte hjälpa att dom är sjuka, mycket skit händer! Jag är mamma åt min mamma och pappa, men orkar faktiskt inte grubbla längre. Ska jag ta mitt liv som det är? Eller gå å gnälla å tycka synd omm mig själv hela livet? Det är bara å ta det som det är å göra det bästa av situationen. Jag tycker om mitt liv, ingen står mig så nära som mina föräldrar.. Dom är mitt allt!

Man får ta till vara på den skit man gått igenom och göra något bra utav det. Fundera på att skriva en bok, föreläsa eller vad som helst. Jag tror att alla människor skapas av en andledning..


"Maskrosbarn är ensamma och sorgsna barn, trots att de ofta verkar glada. Men de är också modiga, uthålliga, förtröstansfulla och uppfinningsrika. Och till skillnad från många andra som farit illa under uppväxtåren, växer de upp till kompetenta och modiga vuxna, med en kreativ förmåga att skaffa sig "proteser" för att dölja de brister som uppväxtåren förorsakat."


Fredags och helg tajm! =))


Humör: Bra, de  e ju la fredag ;)
Gjort: försökt såga till en planka =P, skrivit i papper till skatteverket..
Planer: Fixa hemma, posta brev, handla senare med J.
Ser på: Skärmen på datorn

Lyssnar på: vinden utanför fönstret
Läser: det jag skrivit...
Dricker: inget

Äter: Ingenting, ska snart äta havregröt med korn och lite ägg kanske?
Bästa: Att jag sov ända fram tills kl 7:50!
Sämsta: Har fortfarande ont i bihålorna...
Väder: Blåst å shit! Regn? Kanske..


bihålebajs och solsken...

Världens finaste dag ute har det varit! Älskar solen.. Jag är dock hemma med bihåleinflamation, e skit trött men har svårt att sitta still. Har varit ute å flängt ändå.. först till apoteket, promenerade dit å hem (tog 1,5 timme).. Sen kom jag hem å käkade å sen iväg igen, pappa hade åkt in på sjukhus.. igen.. med ambulans inatt =(.. Vet inte vad jag skall tro.. han missbrukar allt som  går å missbruka (dock har han slutat med knark å alkohol).. Nu hade hans natriumvärde kommit ur balans.. han brukar missbruka vatten (ja, du läste rätt).. Men han säger att han inte har det.. Lilla pappsen, älskar dig så gudomligt mycket ändå ska du veta!

Nu ligger jag här.. har försökt kolla på film, men är för stressad.. Hatar å va hemma, det är jag, maten, skafferiet, kylskåpet och mina jäkla tankar krring mat! Vad ska man göra? Nån som har nått tipps på hur man får bort mattankar? Försöker verkligen å äta endast när jag är hungrig, men det är svårt när man inte vet riktigt hur man ska känna sig när man är hungrig..



Me estoy trött...

E trött som fasiken, har varit på jobbet i ca 12 timmar... fritid?? Neej, vad är det? Keep on fighting girl! Det är bara å köra på, bara se fram emot nästa helg som sveper förbi på ett swish!

Vet inte om jag har käkat bra idag? Tror det? Eller jag åt 3 kycklingkluppor med ris, hade tänkt 2 stycken.. sen bara tog min hand den sista kycklingklubban endå! Why man, why? Va det jag? Eller min sjukdom? hur vet man när man skall sluta käka? Det är helt sjukt att jag frågar det, men det är faktiskt svårt...

Hälsade på farmor å farfar igår, gud vad mysigt det var.. Dom e så speciella, all respekt till fd kriminalkomisarien och tyskan som tagit sig igenom 2a världskriget! Snacka om erfarenheter! *kärlek*

Puss!


höst, snor och lugn.. ;)

Känner mig riktigt harmonisk faktiskt! Det har kännt lite på sistone som om jag har landat, hittat hem.. Hittat hem i mitt egna hem, om du förstår? Jag känner även att min min pojke betyder så otroligt mycket för mig! Han förgyller mitt liv verkligen, trotts vissa brister ;).. Han får mig att le och skratta på ett sätt som ingen annan kan!

Nu har jag städat, lagat fiskgrattäng (färdigt halvfabrikat tjaffs) och även ätit den! Ska försöka att inte sitta vid datorn så mycket, tror att den stressar mig rätt mycket.. Inte bara mig, utan de flesta..




Bye bye!

Låt mig få vara den jag är...

Du ska ALDRIG utgå från att du kan ändra en annan människa, ALDRIG! Om du är i ett förhållande där du vill förändra den andra, gå vidare.. Hitta den som passar dig! Tro fan inte att du kan ändra en annan person!

Blev så jäkla ledsen igår när vi va på väg hem..  J sa att han tyckte om mig när jag drack, att jag gjorde det. Jag blev pissförbannad! Han vet att jag inte tycker om att dricka! Jag dracka inte för att passa in i ramen, passa in i samhället och hans föreställningar om att man "ska" supa.. Annars är det lite konstigt.. Bara för att hans familj dricker! Jag är uppvuxen i ett hem där alkoholen va ett stort ont!

Nu på sistone har jag käkat så mycket tabletter hit och dit.. Sömntabletter varvat med koffeintabletter, och nu massa alkohol.. Det är inte jag! Jag gillar inte sånt igentligen.. Men jag pallar inte med vardag, träning, mat mm annars.. FAN!

HATA ALKOHOL, den ska aldrig mer få ta över mig, min pappa eller mitt liv!


Har jag nått jävla val???

Nu sittaer jag själv, J har åkt iväg.. Ångesten börjar krypa. Har jag ätit för mycket? har jag rört på mig för lite? jag måste till gymmet, det är mysigt där säger djävulen i mitt huvud.. Om jag stannar hemma, kommer jag ändå ha ångest över att jag inte gått till gymmet å fått bort helgens överflödiga kalorier.. Sjukt.. Hatar min fucking sjukdom! Hatar mina tankar, vill bara knöggla ihop dom till en liten boll å stampa.

Efter det vill jag lägga mig ner i soffan med tända ljus och se på film.. Bara va...

peace


RSS 2.0