Mer leenden åt folket!

Idag har två personer fått mig att känna mig speciell. Det konstiga är att personerna inte känner mig, men jag kände att dom verkligen gillar mig. Låter sjukt men det var en härlig känsla! Den ena gav mig självkänsla bara genom att ge mig en härlig blick.. Tänk vad så lite kan göra för att man skall må bra?

Mer leenden åt folket!

Shopping? Jajemensan ;)

Har shoppat lite idag, det var lite skönt å trösta sig efter att lugghelvetet kommit på plats! Har fortfarande en sån ångest!

Nån som vet hur man kan få bort den på ett bra sätt? Med spännen å så?

Har köpt en grymt fin kofta på bikbok, en plattång, en mössa, en träningsväska, HÅRSPÄNNEN ;).. och säkert nått jag glömt..

Försökte tvätta fönstrena ikväll, det blev bara gegg! Blev värre än innan, trodde inte det kunde bli det! Men men.. Älskar vår nya soffa iaf, den e så jäkla skön, hatade den andra.. (ikea ekeskog) Men åkte ned i den.. blää!

Nu ska jag plocka upp min plttång å se om den kan göra underverk =)

Kram

fukk fukk fukk...

har lugg! What a heck hände? Först e jag super nöjd, sen e jag helt down.. Känner mig som en stor jävla nöööörd! Men men.. jag säger som pink: so what Im still a rockstar, I got my rock moves.. la la la la... Och sen så har ju Brittans nya kommit: Womanizer.. Allt den kvinnan tar vid blir guld!

va på spinning idag, fan va bra låtar det var! Det gör ALLT! Och min fina soffa har kommit, jag säger bara: KÄRLEK! Ikea: Ta er i röva ;)...

Sleeping time, a la propavan, yes ;)!


Framtid, mål i livet?



Jag har ett mål och dit ska jag.
Jag tror att man kan göra precis vad som helst, men det är viktigt att tro.
Att tro är så mycket större än vad vi kan förstå.
Du kan bli precis vad du vill... Det är bara du som kan begränsa dig.
Tänk aldrig, "det där skulle jag vilja". Utan tänk, "det där SKA jag göra".
Se det framför dig... Då kommer det att hända.
Du bestämmer din egen framtid... bara du!
Skit i vad folk tycker... Det är så svenskt att tänka "man måste tänka realistiskt"
Vem bestämmer vad realistiskt är?  Det gör bara du.

Jag pratade med min farfar igår om framgång, hans teori va såhär: Tänk att du är bäst, tänka att ingen kan vara bättre än du!

Jag log lite för mig själv och tänkte: typiskt en farfar komentar. Men samtidigt så sitter han där han sitter idag med, med en massa kunskap, ett väldigt händelsefullt liv som kriminalkomisarie, chef, författare, eftertraktad av media mm.

Är det så man skall tänka? Nee idag går det inte... För mig går det inte, men det känns som om alla chefer är på det här sättet, tänker på det här sättet, eller har jag fel?

Jag ser upp till min farfar något otroligt, han har alltid och kommer alltid att betyda väldigt mycket för mig. Jag respekterar honom för den han är och hans tankar, men det är inte alltid jag håller med honom.

Jag kan fan inte klampa! Men kämpa, det är jag något inihelvete bra på, så det så!

Puss!

Underbar kväll... Livet, och livets öde? Vem, varför?

Har haft en underbart mysig å superkul kväll med mamma å pappa, älskar sånna kvällar! Det var nog ett år sen ajg hade det så mysigt, jag kände att jag verkligen var JAG ikväll.. Det var så mysigt, går inte att beskriva. Det är en känsla som bara mamma å pappa kan ge mig.. Känslan av att vara JAG, pratade även med en av mina äldsta kompisar idag med, och hon kan få mig å vara jag som bara den med! Undra om det är för att det är dom som man kännt längst, som gör att det känns som om man blir hel i deras sällskap? Skumt men en otrolig kick! Undrar om det är den känslan jag söker i mitt förhållande? GÅR det att få den känslan med någon man inte kännt hela livet? Hmm.. Det var en klok kvinna som sa att man kan bli knäpp om man tänker för mycket.. Jag säger hmmm igen ;P...

Känner fortfarande idag att det är lite jobbigt med maten, allt är frestande! Ville äta pizza idag, men jag vågar fan inte! Orkar inte ha den ångesten, tog en sallad istället.. Med en stor klump vitt bröd.. Bajs I say.. Bajs I say...




Varför lever vi? vad är meningen med livet? varför har alla olika öden?

Man föds som en tom dator som fylls på med åren.
Allt som händer dig lagras där och inget går att radera ur systemet.
Hela ditt liv finns där,  alla minnen, känslor, glädje, hat och kärlek.
Ibland vill jag fly mitt system, bara vara på en fin plats där det inte finns någon ondska. Där ingen kan göra mig illa. Där varje natt är ljus, där verkliga mardrömmar inte existerar.
Kommer jag någonsin finna en sådan plats......


Måndag...

Vad kan man mer säga än måndag? Idag har det varit en typisk måndag.. en sån där seg dag som man bara måste ta sig igenom, men som är så jobbig..

Nu är det värsta över iaf.. Ska gå på bodypumpen lite senare.. Ska bli skönt, då blir jag pigg och allert. Det är som en drog. För hoppningsvis följer kompisen med också...

Har funderat på en ögonoperation, min syn har blivit bajs dålig! Skiter i hur mycket det kostar, jag ska fan göra det! Så det så!

Annars går det typ inte så bra med maten just nu, känner att jag måste tygla mig själv som en häst typ hela tiden. Jag tänker: äh, det gör väll inget om jag tar en liten smörgås till! Visst fasiken spelar det roll! Måste fatta det bara.. Skärpning till mig själv!


Uppdatering...

Har varit jätte dålig på att uppdatera här. Det är så mycket som har hänt. Jag mår rätt bra faktiskt om jag tänker efter, men det var en hektisk vecka. Har fått tag på sömnpiller nu, så jag sover myckekt bättre! Det är värt guld att få sova, man blir en annan människa.

Och fasiken vad glad jag är! Mamma och pappa har köpt en Toyota, den va såååååååå fin! Jag älskar den bilen, och dom älskade den också. Vi va runt å kollade på hur mycket bilar som helst! Och till slut så hittade vi en, det var som en dröm. Allt bara klaffade.

RSS 2.0